Kuvatikkauksen Paitapaino

Paitapaino on Kuvatikkauksen pikapaino ja myymälä. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme kanssa yhdessä yksittäisiä paitoja, mukeja, hiirimattoja, tyynyliinoja, palapelejä ja paljon muuta. Pikapainomme tarkoitta sitä, että asiakas saa tuotteet heti mukaansa. Haluamme palvella asiakkaitamme nopeasti, innovatiivisesti, tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Kuvatikkauksen Paitapaino sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa. Kauppakeskuksessa on parkkihalli autoilijoita varten. Hyvän sijaintimme ansiosta tänne pääsee sujuvasti myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Löydät meidät Tullintorilta. Tullintorin sivuilta voit katsoa tarkan sijaintimme. Myymälämme on avoinna arkisin klo. 10-16 välisenä aikana.

Tervetuloa tutustumaan Paitapainoon!

Paidat ja muut vaatteet

T-paidat, paidat, colleget, hupparit yms! Koulupaidat, abi-paidat, bändipaidat, kaikki onnistuu!

Painamme yksittäiset vaatteet haluamallasi kuvalla tai tekstillä myymälässämme odottaessasi. Saat meiltä apua suunnitteluun ja ideointiin. Tuo kuva mahdollisimman alkuperäisessä muodossa niin painatuksesta tulee paras mahdollinen. Soita niin autamme aineistoasioissa.

T-paitoja, paitoja, collegeita, huppareita yms. voimme painaa 1 kpl tai useamman kappaleen erässä.

Täältä voit katsella malleja:
SkyPro.fi
DC-Collection

Päähineet

Painamme tekstin tai kuvan lippiksiin ja pipoihin odottaessasi. Halutessasi tekstin voi myös brodeerata.

Valikoimissamme on eri värisiä ja kokoisia päähineitä ja huiveja.

Muut tekstiilit

Valokuvapainatus tekstiilituotteisiin onnistuu odottaessasi.

Valikoimiimme kuuluvat kangaskassit, tyynyliinat, pyyhkeet, essut, pipat, lippikset, naisten ja miesten alushousut, kaulalaput, puhdistusliinat yms.

Canvastaulut

Tunnelmaa sisutukseen canvas-taululla. Tuo mieleisesi kuva paperikopiona tai digikuvana tai voit lähettää kuvan sähköpostilla niin teemme siitä toiveidesi mukaan sopivan kokoisen taulun. Taulujen koot menevät 10 cm välein ja perusvalikoimaamme kuuluvat kiilapuut ovat 20 sentistä  – 120 senttiin.

Kuvasi voi olla minkälainen tai kokoinen tahansa, niin paperikuva kun digikuvakin tai vaikka lehtileike.

Mukit, tuopit ja lasit

Kuvamuki on kiva lahja,  joka muistuttaa mukavasta asiasta, hetkestä, retkestä aina kun sitä käytetään. Mukiin voidaan painaa kuva ja tekstiä, piirustuksia, logoja yms.

Tuo kuva, niin suunnitelemme yhdessä sinun kanssasi mukiin kuvan ja tekstin, ja saat mukin mukaan odottaessasi. Meillä on laaja valikoima erilaisia mukeja ja nyt painamme myös muovimukiin.

Hiirimatot ja palapelit

Kiva lahja nörtille, papalle, mummille, vaarille on hiirimatto. Mukava ja haastavampi lahja on palapeli, 30 palaa, 96 palaa tai 150 palaa.

Hiirimatto tai palapeli omasta kuvasta odottaessasi. Valitse kuva, tuo se meille muistitikulla, cd-levyllä tai ihan paperikuvana, suunnitellaan yhdessä millaisen hiirimaton tai palapelin haluat, lisätään teksti ja saat valmiin tuotteen mukaasi.

Kuvatikkaus

Paitapaino

Tullintori

Myymälämme on avoinna

Arkisin 10-16
Poikkeusajat Facebookissa