Tullintorin myymälä

Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaidemme kanssa yhdessä yksittäisiä paitoja, mukeja, hiirimattoja, tyynyliinoja, palapelejä ja paljon muuta. Pikapainomme tarkoittaa sitä, että asiakas saa tuotteet heti mukaansa. Haluamme palvella asiakkaitamme nopeasti, innovatiivisesti, tehokkaasti ja kokonaisvaltaisesti.

Kuvatikkauksen Paitapaino sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa. Kauppakeskuksessa on parkkihalli autoilijoita varten. Hyvän sijaintimme ansiosta tänne pääsee sujuvasti myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Tervetuloa palveltavaksi!

Paidat ja muut vaatteet sekä asusteet

T-paidat, paidat, colleget, hupparit pipot ja lippikset yms. Koulupaidat, abi-paidat, bändipaidat, kaikki onnistuu!

Painamme yksittäiset vaatteet haluamallasi kuvalla tai tekstillä myymälässämme odottaessasi. Saat meiltä apua suunnitteluun ja ideointiin. Tuo kuva mahdollisimman alkuperäisessä muodossa niin painatuksesta tulee paras mahdollinen. Soita, niin autamme aineistoasioissa.

T-paitoja, paitoja, collegeita, huppareita yms. voimme painaa yhden tai useamman kappaleen erissä.

Muut tekstiilit

Valokuvapainatus tekstiilituotteisiin onnistuu odottaessasi.

Valikoimiimme kuuluvat kangaskassit, tyynyliinat, pyyhkeet, essut, pipat, lippikset, naisten ja miesten alushousut, lastenkaulalaput, puhdistusliinat yms.

Sisustustuotteet

Tunnelmaa sisutukseen canvas-taululla. Tuo mieleisesi kuva paperikopiona tai digikuvana tai voit lähettää kuvan sähköpostilla niin teemme siitä toiveidesi mukaan sopivan kokoisen taulun. Taulujen koot menevät 10 cm välein ja perusvalikoimaamme kuuluvat kiilapuut ovat 20 sentistä  – 120 senttiin. Kuvasi voi olla minkälainen tai kokoinen tahansa, niin paperikuva kuin digikuvakin tai vaikka lehtileike.

Mikäli taulu tuntuu tilaasi liian pieneltä kuvaelementiltä, voimme tulostaa kuvastasi tapettia. Valokuvatapetti on helppo asentaa ja saat lempikuvasi vaikka olohuoneen seinään.

Saat kuvistasi pieniä sisustusta täydentäviä yksityiskohtia esimerkiksi sisustustyynyillä tai julisteilla.

Lahjatuotteet

Kuvamuki on kiva lahja, joka muistuttaa mukavasta asiasta, hetkestä, retkestä aina kun sitä käytetään. Mukiin voidaan painaa kuvia ja tekstiä, piirustuksia, logoja yms.

Tuo kuva, niin suunnitelemme yhdessä sinun kanssasi mukiin kuvan ja tekstin, ja saat mukin mukaan odottaessasi. Meillä on laaja valikoima erilaisia mukeja, termosmukeja sekä tuoppeja.

Kiva lahja isälle, äidille, papalle, mummille ja vaarille on hiirimatto. Mukava ja haastavampi lahja on palapeli, 30 palaa, 96 palaa tai 150 palaa.

Hiirimatto tai palapeli omasta kuvasta odottaessasi. Valitse kuva, tuo se meille muistitikulla, cd-levyllä tai ihan paperikuvana. Suunnitellaan yhdessä, millaisen hiirimaton tai palapelin haluat, lisätään teksti ja saat valmiin tuotteen mukaasi.

Meiltä löytyy myös kirjanmerkkejä sekä jääkaappimagneetteja. Kysy lisää myymälästä.

Hinnasto

Katso myymälähinnasto

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - £0.00