Yrityksille ja yhteisöille

Kuvatikkaus on tamperelainen perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen paketin yritysilmeen toteuttamiseen. Toteutamme ideasi, auttamalla graafisessa suunnittelussa tai teemme teidän valmiin suunnitelman lopullisiksi tuotteiksi.

Teemme yrityksille, yhdistyksille ja seuroille brodeeraus- ja painopalveluja, suurkuva- ja tarratulosteita, teippejä ja teippauksia sekä monipuolisia mainoslahjoja.

Kuvatikkauksen paitapaino palvelee, kun tarvitaan yksittäisiä tuotteita nopeasti. Lisäksi myymälästämme saat yksilölliset lahjat heti mukaan.

Kuvatikkaus sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa, jossa on myös parkkihalli. Hyvän sijaintimme ansiosta pääset poikkeamaan liikkeessämme isollakin autolla, tänne pääsee sujuvasti myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Löydät meidät Tullintorilta

Tervetuloa tutustumaan Kuvatikkaukseen!

Tekstiilipainatukset

Teemme tekstiilipainatuksia vuosien kokemuksella. Toteutamme ideasi ja autamme suunnittelussa, tai halutessasi teemme suunnitelman alusta loppuun. Meillä on monipuolinen mallisto varastotuotteina, mutta voimme hankkia myös haluamastasi mallistosta juuri sinulle sopivat tuotteet.

Asiakkaitamme ovan mm. bändit, koulut, yritykset, urheiluseurat, harrastusseurat ym, sekä tietysti yksittäiset kuluttajat.

T-paitoja, paitoja, collegeita, huppareita yms. voimme painaa yhden tai useamman kappaleen erässä.

Valikoimiimme kuuluvat myös kangaskassit, tyynyliinat, pyyhkeet, essut, pipat, lippikset, naisten ja miesten alushousut, lasten kaulalaput yms.

Tulosteet

Tulostevalikoimamme on laaja. Voimme tehdä niin pieniä kuin todella suuriakin tulosteita. Materiaalivalikoimastammelöydämme varmasti juuri teidän tarpeisiinne oikean materiaalin. Valikoimaamme kuuluvat niin teräväpiirtoiset valokuvan tarkat tulosteet kuin säänkestävät pressut tai banderollit, juuri tarpeidenne mukaan.

Yleisimpiä tuotteitamme ovat mainosbanderollit, Roll Up -mainostelineet, tarratulosteet ja kangastulosteet.

Kerro tarpeesi ja kysy tarjous. Voi olla, että olemme jo toteuttaneet teidän tarpeisiinne sopivan tulosteprojektin.

Meillä onnistuu myös tarrojen tulostus pienistä suuriin. Oma huippulaadukas tulostin takaa erinomaisen laadun.

Roll Up telineet

Roll Up -teline on helposti pystytettävä mainosteline. Sitä on kätevä käyttää messuilla, esittelyissä, myymälämainonnassa, ohjaamisessa ja muissa markkinointitilanteissa.

Saat meiltä käyttövalmiin paketin. Hintaan sisältyy teline, kuvavuota tulostettuna ja paikalleen asennettuna sekä kangaslaukku, jossa Roll Upia on helppo kuljettaa ja säilyttää. Kaikkiin meidän käyttämiimme telineisiin voi vaihtaa vuodan. Teemme myös vaihtovuotia.

Pääsääntöisesti käytämme kuvavuodissa display-materiaalia. Tämä on rullatelineisiin suunniteltu materiaali, jossa tausta on pinnoitettu valoa läpäisemättömäksi ja etupuoli on matta, jolloin heijastumia ei tule kovassakaan valaistuksessa. Tulostusjälki tälle materiaalille on valokuvatarkka.

Brodeeraukset

Brodeeraamalla saamme tehtyä tekstiileihin tekstit ja logot.

Brodeerauksen voi tehdä suoraan tuotteeseen tai irtomerkille, joka ommellaan myöhemmin tuotteeseen. Vaatteisiin, pyyhkeisiin ja liinoihin onnistuu brodeeraus yleensä suoraan.

Brodeeraamme myös satulahuopiin ja loimiin. Nahkaan ja raskaisiin laukkuihin suosittelemme ensisijaisesti kangasmerkkiä.

Brodeerattavaa kuvaa, tekstiä tai logoa varten on ensin tehtävä tietokoneella brodeerausohjelma.

Brodeerattaviksi tarkoitetut kuvat olisi hyvä olla sähköisessä muodossa ja mielellään vektorigrafiikkana. Kun riittävän hyvää kuvatiedostoa ei ole saatavilla tai ainoa originaali löytyy vain paperiversiona, tällöin voimme piirtää asiakkaan kuvat puhtaaksi ennen ohjelmointia. Voitte siis lähettää materiaalinne arvioitavaksemme, teemme muutokset ja lähetämme vedoksen hyväksyttäväksenne.

Työvaatteet

Työasut, työvaatteet, ammattiasut, paidat, päähineet, liivit jne. Kaikki nämä meiltä!

Kauttamme saat yritysilmeeseesi sopivat laadukkaat työasut. Toimitamme useiden eri toimittajien työvaatteita yksittäin tai useamman vaatteen erässä. Meiltä saat joustavan ja nopean toimituksen, sillä painamme ja brodeeraamme vaatteet itse. Saat siis kaikki kerralla yhdestä paikasta.

Henkilökortit

Teemme kuvalliset henkilökorit ja id-kortit yrityksille, työmaille, kulunvalvontaan jne.

Saat kortin heti mukaasi. Otamme myös tarvittaessa valokuvan korttiisi paikanpäällä.

Linkkejä tekstiileihin

https://www.falk-ross.eu/en/Products/?shp=1&lang=1

https://kuvatikkaus.skypro.fi/

https://www.newwave.fi/

https://www.gcsuomi.fi/

https://www.sandryds.com/

https://www.biancaneve.fi/

Linkeissä mahdollisesti näkyvät hinnat eivät sisällä merkkauksia eikä rahteja. Hinnat ovat pääsääntöisesti arvonlisäverottomia. Pyydä tuotteista tarjous: paitapaino@kuvatikkaus.fi
Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - £0.00