Usein kysytyt kysymykset

Painotuotteiden teettäminen herättää usein paljon kysymyksiä. Olemme keränneet tähän useimmiten esitettyjä ja vastauksia niihin.

Voiko teettää vain yhden tuotteen?
Kyllä, me teemme yksittäisiä kappaleita sekä tekstiili- että sisustustuotteista.

Voiko kännykkäkuvasta saada hyvän kuvan paitaan?
Voi, kännykkäkuvat ovat nykyään todella hyvälaatuisia ja niistä voi tehdä vaikka mitä. Tärkeää olisi, että kuva olisi mahdollisimman alkuperäinen. Esimerkiksi Whatsappin kautta lähetetyt kuvat ovat usein pakattuja alkuperäistä pienemmäksi. 

Voiko painetun paidan pestä pesukoneessa?
Voit pestä kaikki tekstiilituotteemme ainakin 40 asteen pesussa nurinpäin käännettynä. Kuivausrumpua ei suositella painetuille tuotteille. Poikkeuksen tekee kiiltometalliväreillä painetut tuotteet, joille suosittelemme käsinpesua kiillon säilyttämiseksi.

Voiko kännykkäkuvasta saada hyvän taulun?
Voi, kännykkäkuvasta saa näyttävän kokoisen taulunkin, kun käytetään alkuperäistä kuvaa. Ks. edellinen kohta.

Kauanko kestää, että saan taulun?
Normaalisti tulostamme tauluja torstaisin ja taulut ovat noudettavissa perjantaisin. Jos tarvitset taulun nopeammin, yleensä se onnistuu, koska tulostamme ja kokoamme taulut itse.

Miten toimitan aineiston?
Aineiston voit lähettää sähköpostilla tai tuoda mukanasi muistitikulla. Emme suosittele lähettämään kuvaa viestinä puhelimeen koska tämä pakkaa kuvaa aina pienemmäksi. Mikäli aineisto on esimerkiksi vanha valokuva tai levyn kansi, voimme skannata kuvan myymälässä. Katso lisää aineisto-ohjeet kohdasta.

Tarvitseeko painettavaan tekstiin tuoda itse aineisto?
Ei tarvitse, yleensä on helpointa, jos teemme tekstin yhdessä myymälässä, jolloin se on valmiiksi meille oikeassa muodossa. Meiltä löytyy paljon erilaisia fontteja ja tekstin värin voit valita useiden kalvovärien joukosta. Poikkeuksen tekee erityisen pitkät tekstit. Mikäli teksti on kovin pitkä, esimerkiksi laulun säe, voit kirjoittaa tekstin valmiiksi sähköpostin viestikenttään ja lähettää sen meille. Näin tekstin sisältö tulee juuri sellaisena kuin se on kirjoitettu. Myymälässä voimme yhdessä muotoilla tekstin ulkoasun.

Voiko mukiin laittaa useamman kuvan?
Kyllä voi, mukiin mahtuu sujuvasti kolme kuvaa.

Voiko mukin pestä astianpesukoneessa?
Kaikki muut mukit kestävät astianpesukoneen paitsi kiiltävät erikoismukit ja täysmustat mukit.

Voinko tuoda oman mukin?
Valitettavasti et voi tuoda omaa mukia. Painotekniikkamme ei tartu tavallisen mukin pintaan.

Missä myymälänne sijaitsee?
Myymälämme sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksen katutasossa, aivan hotelli Villan päädyssä. Seuraamalla Hotelli Villan kylttejä pääset perille. 

Voiko myymälään tulla ilman ajanvarausta?
Toki. Meillä ei ole ajanvarausta, myymälään saa tulla koska vain aukioloaikojen puitteissa.

Miten kauan kestää, että saan tuotteeni?
Heti hyllystä löytyvät tuotteet kuten T-paidat, mustat hupparit, mukit, sisustustuotteet ja pikkupyyhkeet saat todennäköisesti heti odotellessa. Tuotteen suunnittelu ja toteutus kestää yleensä n. 10-15 minuuttia.

Kuinka kauan kestää, jos tuote tilataan erikseen?
Tekstiilituotteiden normaalit tilausajat ovat viikosta kahteen viikkoon. Jos sattuu osumaan hyvän kohtaan tilaussykliä, on tuote meillä jo seuraavana päivänä. Saamme tuotteita tarvittaessa hyvinkin nopeasti.

Missä tuotteemme painetaan?
Tuotteemme painetaan Tampereella, usein ihan silmiesi edessä. 

Voitteko tulostaa valokuvia?
Voimme tulostaa valokuvia moniin eri tuotteisiin, mutta valokuvatulostinta meiltä ei valitettavasti löydy.

Miten teiltä löytyy aina ratkaisu kaikkeen?
Kuvittelisin sen johtuvan siitä, että olemme melko pelottomia kokeilemaan asioita. Meillä on useiden vuosien kokemus sekä painoalasta että erilaisista harrastuksista, joista ammentaa ideoita. Lisäksi meillä on laajat verkostot alan osaajia silloin kun omat kapasiteetit (ehkä) loppuvat. Ja tietenkin olemme todella innokkaita ratkaisemaan ongelmia ja ajattelemaan laatikon ulkopuolelta.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - £0.00