Tietoa meistä

Kuvatikkaus on tamperelainen perheyritys. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaisen paketin. Toteutamme ideasi, auttamalla graafisessa suunnittelussa tai teemme valmiin suunnitelman lopulliseksi tuotteeksi.

Teemme yrityksille, yhdistyksille ja seuroille brodeeraus- ja painopalveluja, suurkuva- ja tarratulosteita, teippejä ja teippauksia sekä monipuolisia mainoslahjoja.

Kuvatikkauksen paitapaino palvelee, kun tarvitaan yksittäisiä tuotteita nopeasti. Lisäksi myymälästämme saat yksilölliset lahjat heti mukaan.

Kuvatikkaus sijaitsee Tullintorin kauppakeskuksessa, jossa on myös parkkihalli. Hyvän sijaintimme ansiosta pääset poikkeamaan liikkeessämme isollakin autolla, tänne pääsee sujuvasti myös julkisilla kulkuneuvoilla.

Löydät meidät Tullintorilta.

Tervetuloa tutustumaan Kuvatikkaukseen!

Tulosteet

Tulostevalikoimamme on laaja. Voimme tehdä niin pieniä kuin todella suuriakin tulosteita. Materiaalivaihtoehtomme on myös laaja. Löydämme varmasti juuri teidän tarpeisiinne oikean materiaalin ja koon. Valikoimaamme kuuluvat niin teräväpiirtoiset valokuvan tarkat tulosteet kuin säänkestät pressut tai banderollit, juuri tarpeidenne mukaan.

Yleisimpiä tuotteitamme ovat mainosbanderollit, Roll-Up -mainostelineet, tarratulosteet ja kangastulosteet.

Kerro tarpeesi ja kysy tarjous. Voi olla, että olemme jo toteuttaneet teidän tarpeisiinne sopivan tulosteprojektin.

Meillä onnistuu myös tarrojen tulostus pienistä suuriin. Oma huippulaadukas tulostin takaa erinomaisen laadun.

Tarratulosteet muotoon leikattuna valmiista aineistosta 50-70 e/m2

Roll-Up telineet

Roll Up -teline on helposti pystytettävä mainosteline. Sitä on kätevä käyttää messuilla, esittelyissä, myymälämainonnassa, ohjaamisessa ja muissa markkinointitilanteissa.

Saat meiltä käyttövalmiin paketin. Hintaan sisältyy teline, kuvavuota tulostettuna ja paikalleen asennettuna sekä kangaslaukku, jossa Roll Upia on helppo kuljettaa ja säilyttää. Kaikkiin meidän käyttämiimme telineisiin voi vaihtaa vuodan. Teemme myös näitä vaihtovuotia.

Pääsääntöisesti käytämme kuvavuodissa display-materiaalia. Tämä on rullatelineisiin suunniteltu materiaali, jossa tausta on pinnoitettu valoa läpäisemättömäksi ja etupuoli on matta, jolloin heijastumia ei tule kovassakaan valaistuksessa. Tulostusjälki tälle materiaalille on valokuvatarkka.

Brodeeraukset

Brodeeraamalla saamme tehtyä tekstiileihin tekstit, kuvat ja logot.

Tikkaamalla voimme merkitä tekstiilit tyylikkäästi.

Brodeerauksen voi tehdä suoraan tuotteeseen tai irtomerkille, joka ommellaan myöhemmin tuotteeseen. Vaatteisiin, pyyhkeisiin ja liinoihin onnistuu brodeeraus yleensä suoraan.

Brodeeraamme myös satulahuopiin ja loimiin. Nahkaan ja raskaisiin laukkuihin suosittelemme ensisijaisesti kangasmerkkiä.

Aineisto

Brodeerattavaa kuvaa, tekstiä tai logoa varten on ensin tehtävä tietokoneella brodeerausohjelma.

Brodeerattaviksi tarkoitetut kuvat olisi hyvä olla sähköisessä muodossa ja mielellään vektorigrafiikkaa. Riittävän hyvää kuvatiedostoa ei aina ole saatavilla tai ainoa originaali löytyy vain paperiversiona, tällöin piirrämme asiakkaan kuvat puhtaaksi ennen ohjelmointia. Voitte siis lähettää materiaalinne arvioitavaksemme, teemme muutokset ja lähetämme tarvitessa vedoksen hyväksyttäväksenne.

Tekstiilipainatukset

Teemme tekstiilipainatuksia usean vuoden kokemuksella. Toteutamme ideasi ja autamme suunnittelussa, tai halutessasi teemme suunnitelman alusta loppuun. Meillä on monipuolinen mallisto varastotuotteina, mutta voimme hankkia myös haluamastasi mallistosta juuri sinulle sopivat tuotteet.

Asiakkaitamme ovan mm. bändit, koulut, yritykset, urheiluseurat, harrastusseurat ym, sekä tietysti yksittäiset kuluttajat.

T-paitoja, paitoja, collegeita, huppareita yms. voimme painaa 1 kpl tai useamman kappaleen erässä.

Malleja vaatteista

Valikoimiimme kuuluvat myös kangaskassit, tyynyliinat, pyyhkeet, essut, pipat, lippikset, naisten ja miesten alushousut, kaulalaput yms.

Teemme standaareja, lippuja, merkkejä yms.

Työvaatteet

Työasut, työvaatteet, ammattiasut, paidat, päähineet, liivit, kaikki nämä meiltä!

Kauttamme saat yritysimeeseesi sopivat laadukkaat työasut. Toimitamme useiden eri toimittajien työvaatteita yksittäin tai useamman vaatteen erässä. Miltä saat joustavan ja nopean toimituksen, sillä painamme ja brodeeraamme vaatteet itse, siis kaikki yhdestä paikasta.

Henkilökortit

Teemme kuvalliset henkilökorit ja id-kortit yrityksille, työmaille, kulunvalvontaan jne.

Saat kortin heti mukaasi. Otamme myös tarvittaessa valokuvan korttiisi paikanpäällä.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - £0.00